Popis výrobku

Hledáte ten pravý konferenční stolek, který by dokonale zapadl do vašeho interiéru? Objevte konferenční stolek Livia kulatý - transparentní / zlatá FI 80.

První věc, kterou si na tomto stolku všimnete, je jeho jedinečný design. Kulatý tvar a zlaté nožičky dodávají tomuto kousku nábytku luxusní vzhled. Transparentní deska z kvalitního skla navíc opticky zvětší váš prostor a dodá mu na lehkosti.

Stolek Livia je výjimečný nejen svým designem, ale také kvalitou zpracování. Deska je vyrobena ze skla, což zaručuje její dlouhou životnost a snadnou údržbu. Kovové nožičky jsou pevné a stabilní, takže se nemusíte bát, že by stolek nevydržel běžné denní používání.

Funkčnost tohoto stolku je také na vysoké úrovni. Jeho rozměry 80 x 45 x 80 cm jsou ideální pro každodenní používání - ať už potřebujete odkládat nápoje, knihy nebo jiné drobnosti. Kulatý tvar navíc usnadňuje pohyb kolem stolku a zvyšuje jeho praktičnost.

Vlastnosti produktu:

  • Kulatý tvar desky → dodává stolku jedinečný vzhled a usnadňuje pohyb kolem něj.
  • Zlaté kovové nožičky → dodávají stolku luxusní vzhled a zaručují jeho stabilitu a pevnost.
  • Transparentní pracovní deska ze skla → opticky zvětšuje prostor a zaručuje snadnou údržbu a dlouhou životnost.
  • Rozměry 80 x 45 x 80 cm → jsou ideální pro běžné používání, ať už potřebujete odkládat občerstvení, knihu nebo dálkové ovladače.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva horní desky

transparentní

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-livia-kulaty---transparentni---zlata-fi-80-p-55671-1072-1072.html