Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek, který dokonale zapadne do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s produktem - konferenční stolek Lisa D 60x60x55 - beton.

Tento jedinečný konferenční stolek je vizuální skvost. Jeho betonové nohy a průhledná horní deska dodávají nábytku moderní a elegantní vzhled, který okouzlí každého návštěvníka vašeho domova.

Stolek je vyroben z kvalitní MDF desky a jeho horní deska je ze skla, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Navíc, stolek má jednu polici, která poskytuje další úložný prostor pro vaše potřeby.

Funkčnost tohoto konferenčního stolku je nesporná. Jeho kompaktní rozměry 60x60x55 cm umožňují jeho umístění téměř kdekoli v místnosti, aniž by zabral příliš mnoho místa. Skleněná horní deska je nejen stylová, ale také praktická a snadno se čistí.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → betonové nohy a průhledná horní deska dodávají tomuto konferenčnímu stolku jedinečný a moderní vzhled.
  • Kvalitní materiály → vyrobeno z odolné MDF desky a skla, tento konferenční stolek je navržen tak, aby vydržel dlouhou dobu.
  • Extra úložný prostor → s jednou policí poskytuje tento konferenční stolek dostatek místa pro vaše potřeby.
  • Kompaktní rozměry → díky svým rozměrům 60x60x55 cm lze tento konferenční stolek umístit téměř kdekoli v místnosti, aniž by zabral příliš mnoho místa.
</

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva nožek

beton

Barva horní desky

transparentní

Provedení

nožky

MDF deska

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-lisa-d-60x60x55---beton-p-32952-1072-1072.html