Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s produktem konferenční stolek Lisa Basic II 100x60 - wenge.

Tento konferenční stolek je vizuální radost pro oči. Jeho elegantní wenge barva přidává sofistikovaný dotek do jakéhokoli prostoru. Navíc, jeho obdélníkový tvar horní desky je moderní a trendy, což z něj dělá skvělý doplněk do vašeho domova.

Stolek je vyroben z kvalitního skla a MDF desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 100 x 60 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by zabral příliš mnoho místa. Navíc, s jednou poličkou nabízí tento stolek dostatek místa pro vaše potřeby.

Jeho praktičnost je nezpochybnitelná. Tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také funkční. Jeho skleněná horní deska je snadno udržovatelná a odolná vůči škrábancům a skvrnám. Navíc, jeho jedna polička poskytuje další úložný prostor pro vaše časopisy, knihy nebo ovladače.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → elegantní wenge barva a obdélníkový tvar horní desky přidávají moderní dotek do jakéhokoli prostoru.
  • Vyrobeno z kvalitních materiálů → stolek je vyroben z odolného skla a MDF desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost.
  • Praktické rozměry → rozměry 100 x 55 x 60 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by zabral příliš mnoho místa.
  • Extra úložný prostor →  jedna polička poskytuje další úložný prostor pro vaše časopisy, knihy nebo ovladače.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Barva nožiček

wenge

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

MDF deska

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-lisa-bsasic-ii-100x60---wenge-p-32944-1072-1072.html