Popis výrobku

Hledáte  konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Konferenční stolek Lisa basic II 100x60x55 - bílá.

Tento konferenční stolek vás okouzlí svým jednoduchým a elegantním designem. Jeho bílé nožky a průhledná skleněná horní deska dodají vašemu interiéru nádech modernosti a elegance.

Stolek je vyroben z kvalitního MDF a skla, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Navíc je vybaven jednou poličkou, která poskytuje dostatek místa pro uskladnění vašich oblíbených knih nebo časopisů.

Co se týče jeho funkčnosti, jeho rozměry 100 x 55 x 60 cm jsou ideální pro většinu obývacích pokojů. Jeho obdélníkový tvar horní desky je praktický a elegantní, což z něj dělá ideální kousek nábytku pro každý domov.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → bílé nožky a průhledná skleněná horní deska dodají vašemu interiéru nádech modernosti a elegance.
  • Kvalitní materiály → výroba z MDF a skla zaručuje dlouhou životnost a odolnost stolku.
  • Praktická polička → jedna polička poskytuje dostatek místa pro uskladnění vašich oblíbených knih nebo časopisů.
  • Ideální rozměry → rozměry 100 x 55 x 60 cm jsou ideální pro většinu obývacích pokojů, obdélníkový tvar horní desky je praktický a elegantní.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva nožek

bílá

Barva horní desky

transparentní

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

MDF deska

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-lisa-basic-ii-100x60x55---bila-p-32942-1072-1072.html