Popis výrobku

Hledáte ideální konferenční stolek, který by dokonale doplnil váš interiér? Představujeme vám konferenční stolek Kora KL2 - samoa king.

Stolek Kora KL2 je vizuálně okouzlující a představuje dokonalou směs moderního designu a tradičního stylu. Jeho barva samoa king dodává teplý a příjemný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli prostoru. Tento konferenční stolek je nejen stylový, ale také praktický a funkční.

Nohy stolku jsou vyrobeny z kvalitní laminované desky o tloušťce 15 mm a deska stolku je z 22mm desky, což zaručuje jeho pevnost a odolnost. Rozměry 125 x 53 x 65 cm jsou ideální pro většinu prostorů, aniž by stolek zabíral příliš mnoho místa. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Stolek Kora KL2 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, funkční a esteticky přitažlivý konferenční stolek. Jeho zdobené provedení dodává jedinečný a moderní vzhled, který jistě upoutá pozornost. Nechte se okouzlit jeho krásou a funkčností.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry 125 x 53 x 65 cm nabízí dostatek prostoru pro vše, co potřebujete mít na dosah ruky
  • Vysoká kvalita provedení nohy stolku jsou vyrobeny z kvalitní laminované desky o tloušťce 15 mm a deska stolku je z 22mm desky. Tato kombinace zaručuje pevnost a dlouhou životnost stolku.
  • Barva samoa king elegantní a moderní barva. Dodá vašemu interiéru luxusní vzhled. Tato barva je velmi oblíbená pro svou schopnost snadno se kombinovat s ostatním nábytkem.
  • Vlastní montáž nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 125

    šířka: 125 cm,

  • 53

    výška: 53 cm,

  • 65

    hloubka: 65 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva nožek

samoa king

Barva horní desky

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

pracovní deska

laminovaná deska 22 mm

Typ předních částí

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Police

laminovaná deska

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

27 kg

šířka

šířka:

69 cm

Wysokość

Wysokość:

9 cm

výška

výška :

129 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-kora-kl2--125x65-cm---samoa-king-p-17211-1072-1072.html