Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Irene 75x45x45.

Konferenční stolek Irene se pyšní svým elegantním a moderním designem. Jeho transparentní stolní deska a chromové nožky dodávají vašemu interiéru sofistikovaný a luxusní vzhled. Tento zaoblený konferenční stolek je ideální volbou pro ty, kteří chtějí přidat do svého prostoru nádech modernosti.

Konferenční stolek Irene není jen krásný, ale také praktický. Jeho rozměry 75 x 45 x 45 cm znamenají, že se vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by interiér přehlcoval. Skleněná deska je odolná a snadno se čistí, zatímco kovové nožky zajišťují stabilitu a dlouhou životnost. Navíc, s jednou policí máte dostatek místa pro uskladnění všech vašich potřeb.

Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení. S konferenčním stolem Irene získáte nejen stylový doplněk, ale také funkční a praktický kus nábytku, který uspokojí všechny vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Efektivní design → stolek je kompaktní a elegantní, což umožňuje snadné umístění v jakémkoli prostoru. Jeho rozměry 75 x 45 x 45 cm jsou ideální pro malé i velké místnosti.
  • Skleněná deska → vyrobena z kvalitního skla přidává tomuto konferenčnímu stolku moderní a sofistikovaný vzhled. Sklo je také velmi odolné a snadno se udržuje v čistotě.
  • Kovové nožky → nejenže přidávají na stabilitě a odolnosti tohoto stolku, ale také přispívají k jeho modernímu a elegantnímu vzhledu. Kov je velmi odolný materiál, takže tento stůl vydrží řadu let.
  • Jednoduchá montáž → Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 75 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Barva nožek

chrom

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-irene-75x45x45-p-32795-1072-1072.html