Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by zapadl do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s produktem konferenční stolek Ibiza C kulatý - mramor / zlatá FI 42.

Stolek Ibiza C vás zaujme svým jedinečným designem. Jeho kulatý tvar a efekt mramoru na horní desce dodají vašemu interiéru nádech luxusu. Zlaté kovové nožky zase dodají tomuto stolku výrazný a trendy vzhled.

Stolek je vyroben z kvalitního skla a kovu, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 42 x 51 x 42 cm zase zaručují, že se vejde prakticky kamkoliv. Ať už ho postavíte vedle pohovky, nebo jako samostatný prvek do středu místnosti, vždy bude vypadat skvěle.

Praktičnost tohoto stolku je zaručena jeho kompaktními rozměry a odolnými materiály. Skleněná pracovní deska je snadno udržovatelná a kovové nožky zase zaručují stabilitu.

Vlastnosti produktu:

  • Efekt mramoru → dodává stolku luxusní vzhled, který oživí každý interiér.
  • Zlaté kovové nožky → dávají stolku výrazný a trendy vzhled, který se hodí do moderního obývacího pokoje.
  • Kvalitní materiály → skleněná pracovní deska a kovové nožky zaručují dlouhou životnost a odolnost stolku.
  • Kompaktní rozměry → rozměry 42 x 51 x 42 cm zaručují, že se stolek vejde prakticky kamkoliv.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 42 cm,

  • výška: 51 cm,

  • hloubka: 42 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva horní desky

efekt mramoru

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-ibiza-c-kulaty---mramor---zlata-fi-42-p-38261-1072-1072.html