Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by se hodil do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s konferenčním stolkem Harmony C 110x40 - ořech / černá.

Stolek, který okouzlí svým designem a barevným provedením - korpus v barvě ořechu a černé nožky. Skleněná pracovní deska dodává stolu eleganci a lehkost, která se skvěle hodí do každého interiéru.

Stolek je vyroben z kvalitní laminované desky, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Kovové nožky zase zajišťují stabilitu a pevnost. Rozměry 110 x 80 x 40 cm jsou ideální pro každý obývací pokoj, ať už je malý nebo velký.

Funkčnost tohoto stolku je na vysoké úrovni. Skleněná pracovní deska je praktická a snadno se udržuje. Díky svému provedení a rozměrům se stolek hodí do každého interiéru a splní všechny vaše požadavky.

Vlastnosti produktu:

  • Design moderní a elegantní design s korpus v barvě ořechu a černými nožičkami dodá vašemu interiéru styl a eleganci
  • Pracovní deska skleněná pracovní deska je nejen krásná, ale také praktická a snadno se udržuje
  • Stabilita kovové nožky zajišťují stabilitu a pevnost stolku, takže se nemusíte bát, že by se stůl převrhl
  • Rozměry Rozměry 110 x 80 x 40 cm jsou ideální pro každý obývací pokoj, ať už je malý nebo velký

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 110

    šířka: 110 cm,

  • 80

    výška: 80 cm,

  • 40

    hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

transparentní

Barva korpusu

ořech

Barva nožek

černá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-harmony-c-110x40---orech---cerna-p-55667-1072-1072.html