Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Poznejte konferenční stolek Gloria s bílým mramorovým efektem a zlatými nožkami.

Stolek Gloria je nejen nábytek, ale také skvělý designový doplněk. Bílý mramorový efekt horní desky přináší pocit luxusu a elegance, zatímco zlaté nožky dodávají nádech modernosti. Tento konferenční stolek je skvělým doplňkem do každého interiéru a stane se jeho nezbytnou součástí.

Nábytek je vyroben z kvalitní oceli a skla, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 45 x 43 x 45 cm jsou ideální pro umístění v jakémkoli prostoru. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Kromě estetických vlastností nabízí stolek také praktické využití. Díky svým kompaktním rozměrům a pevné konstrukci je tento konferenční stolek ideální pro každodenní použití. Ať už potřebujete místo pro odkládání nápojů během setkání s přáteli, nebo prostor pro dekorace, Gloria je tím pravým řešením.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická velikost → 45 x 43 x 45 cm - konferenční stolek se dokonale hodí do každého obývacího pokoje, kanceláře nebo čekárny. Jeho velikost je ideální pro umístění nápojů, knih, laptopu nebo dekorací.
  • Odolné materiály → stolní deska ze skla s efektem mramoru zaručuje odolnost a dlouhou životnost a nohy z oceli dodávají stolu stabilitu a odolnost vůči opotřebení.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Elegantní design → bílý mramorový efekt a zlatéi nožky dodávají luxusní a moderní dotek do jakéhokoli prostoru. Design stolku je tak univerzální, že se hodí do různých dekoračních stylů.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 43 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-gloria-bily-mramorovy-efekt---zlata-p-52006-1072-1072.html