Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by doplnil váš interiér? Seznamte se s konferenčním stolem Gema 64x100 - dub wotan / černá.

Tento konferenční stolek vás okouzlí svým jedinečným designem. Jeho pracovní deska v barvě dub wotan a černé nožky vytvářejí dokonalou harmonii, která dodá vašemu obývacímu pokoji nádech luxusu a elegance.

Konferenční stolek Gema je vyroben z kvalitní laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Navíc je vybaven jednou poličkou, která vám poskytne další úložný prostor pro vaše knihy, časopisy nebo ovladače.

Jeho rozměry 100 x 50 x 64 cm jsou ideální pro umístění v jakémkoli obývacím pokoji, ať už máte malý byt nebo prostorný dům. Jeho praktický a kompaktní design vám umožní využít prostor co nejlépe.

Vlastnosti produktu:

  • Harmonický design → pracovní deska v barvě dub wotan a černé nožky vytvářejí dokonalou harmonii, která dodá vašemu obývacímu pokoji nádech luxusu a elegance.
  • Kvalitní provedení → stolek je vyroben z kvalitní laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození.
  • Funkční polička → stolek je vybaven jednou poličkou, která vám poskytne další úložný prostor pro vaše knihy, časopisy nebo ovladače.
  • Praktické rozměry → rozměry 100 x 50 x 64 cm jsou ideální pro umístění v jakémkoli obývacím pokoji, ať už máte malý byt nebo prostorný dům.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 64 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub wotan

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

nožičky

laminovaná deska

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-gema-64x100---dub-wotan---cerna-p-55662-1072-1072.html