Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by dodal vašemu interiéru šmrnc? Seznamte se s naším konferenčním stolem Fossil B ve stříbrné barvě s kouřovým sklem.

Tento stolek je okouzlující kombinací moderního designu a kvalitních materiálů. Stříbrná barva dodává stolku nádech luxusu, zatímco kouřové sklo přináší sofistikovaný vzhled. Je to ideální doplněk pro každý interiér, který ocení každý milovník moderního designu.

Konferenční stolek Fossil B je vyroben s důrazem na detaily a kvalitu. Kovové nožky zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Rozměry 55 x 55 x 55 cm zaručují, že se vejde do každého interiéru a stane se jeho nedílnou součástí. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Stolek je vybaven jednou poličkou, která poskytuje další úložný prostor pro vaše potřeby. Ať už potřebujete místo na ovladače, časopisy nebo cokoli jiného, tato polička je ideálním řešením. S konferenčním stolkem Fossil B získáte nejen stylový doplněk, ale také praktický a funkční kousek nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Konferenční stolek Fossil B má rozměry 55 x 55 x 55 cm, což znamená, že se vejde prakticky kamkoli a poskytne dostatek prostoru pro vaše nápoje, občerstvení nebo oblíbené knihy.
  • Kovové nožky → Kovové nožky tohoto stolku nejenže dodávají moderní vzhled, ale také zaručují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Díky nim si můžete být jisti, že vám bude stolek sloužit řadu let.
  • Skleněná deska → Stolek je vybaven kouřovou skleněnou deskou, která přidává na eleganci a sofistikovanosti. Sklo je také velmi snadné na údržbu, stačí utřít vlhkým hadříkem a vždy bude vypadat jako nové.
  • Jednoduchá montáž → Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

Provedení

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-fossil-b-55x55-cm---stribrna---kourove-sklo-p-32534-1072-1072.html