Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro Váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Flame B 55x55 cm.

Tento konferenční stolek přináší jedinečnou kombinaci designu a funkčnosti. Jeho průhledná horní deska a stříbrné nožičky dodávají eleganci a moderní vzhled, který se snadno hodí do každého interiéru. Je to ideální doplněk pro každý obývací pokoj, který ocení každý milovník designu.

Flame B je vyroben s ohledem na detail a kvalitu. Jeho rozměry 55 x 55 x 55 cm jsou ideální pro umístění nápojů, knih nebo dekorací. Stříbrné ocelové nožičky zaručují stabilitu a pevnost, zatímco průhledná skleněná stolní deska dodává lehkost a eleganci.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Jeho ocelové nožky a skleněná deska jsou odolné a snadno se udržují v čistotě, což z něj dělá praktický a stylový doplněk pro váš domov.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 55 x 55 x 55 cm -umožňuje vám ušetřit místo a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro umístění nápojů, knih nebo dekorací.
  • Skleněná deska → průhledná stolní deska dodává tomuto konferenčnímu stolku moderní a elegantní vzhled. Sklo je také velmi snadno udržovatelné a odolné vůči skvrnám a škrábancům.
  • Ocelové nožky → stříbrné ocelové nožky nejenže dodávají stolku atraktivní vzhled, ale také zajišťují jeho stabilitu a dlouhou životnost. Ocel je odolný a trvanlivý materiál, který zvládne i nejnáročnější použití.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Barva horní desky

transparentní

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-flame-b-55x55---transparentni---stribrna-p-49543-1072-1072.html