Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by se hodil do vašeho moderního obývacího pokoje? Seznamte se s konferenčním stolem Egoa - dub wotan / černá FI 65.

Tento kulatý konferenční stolek je skvělým doplňkem do každého interiéru díky svému elegantnímu designu a kombinaci barev dub wotan a černé. Jeho minimalistický design a barevné provedení dodávají prostoru moderní a elegantní vzhled.

Stolek Egoa je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho trvanlivost a odolnost vůči poškrábání. Jeho rozměry 65 x 50 x 65 cm jsou ideální pro umístění v obývacím pokoji nebo kanceláři. Navíc jeho nohy z laminované desky jsou pevné a stabilní, což zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost.

Kromě svého elegantního designu je stolek Egoa také velmi praktický. Jeho kulatý tvar nabízí dostatek prostoru pro umístění všeho, co potřebujete mít po ruce, ať už se jedná o nápoje, občerstvení nebo ovladače.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → konferenční stolek Egoa přináší do vašeho interiéru moderní a elegantní vzhled díky svému minimalistickému designu a kombinaci barev dub wotan a černé.
  • Trvanlivý materiál → stolek je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost.
  • Ideální rozměry → s rozměry 65 x 50 x 65 cm je tento stolek ideální pro umístění v obývacím pokoji nebo kanceláři.
  • Praktický tvar → kulatý tvar stolku nabízí dostatek prostoru pro umístění všeho, co potřebujete mít po ruce.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 65 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 65 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub wotan

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

nožičky

laminovaná deska

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-egoa---dub-wotan---cerna-fi-65-p-55649-1072-1072.html