Popis výrobku

Hledáte perfektní kulatý konferenční stolek pro svůj moderní obývací pokoj? Poznejte konferenční stolek Dolores C s bílou deskou s efektem mramoru a šedými nožkami.

Stolek Dolores C je vizuálně poutavý. Jeho mramorový efekt na pracovní desce přidává luxusní vzhled, zatímco šedé kovové nožičky dodávají moderní dotek. Tento stolek je ideální doplněk pro jakýkoliv interiér, od minimalistických obývacích pokojů po stylové kanceláře.

Stolek Dolores C je nejen krásný, ale také praktický. Jeho rozměry 50 x 55 x 50 cm jsou ideální pro malé prostory, ale poskytují dostatek místa  pro nápoje, knihy nebo dekorace. Navíc je vyroben z odolné desky MDF, která je známá svou dlouhou životností a odolností vůči poškrábání a otěru.

Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení. Stolek Dolores C je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, stylový a funkční nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 50 x 55 x 50 cm činí stoleček ideálním doplňkem do jakéhokoli prostoru. Jeho kompaktní rozměry umožňují umístění v malých místnostech nebo jako doplněk k větším kusům nábytku.
  • Kvalitní provedení → stolek je vyroben z MDF desky s efektem mramoru, což mu dodává luxusního vzhledu. Kovové nožičky v šedé barvě zajišťují stabilitu a dlouhou životnost.
  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Univerzální design → díky svému neutrálnímu designu se stolek hodí do různých interiérů. Může sloužit jako konferenční stolek, doplněk k vaší pohovce nebo jako místo pro dekorace.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva nožek

šedá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-dolores-c---bily-efekt-mramoru---seda-fi-50-p-39359-1072-1072.html