Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by dodal vašemu interiéru šmrnc a zároveň byl praktický? Poznejte konferenční stolek Dolores B s bílou deskou s efektem mramoru a šedými nožkami.

Tento konferenční stolek je vizuálně úchvatný. Jeho elegantní bílá deska s efektem mramoru dodává stolečku luxusní vzhled, zatímco šedé kovové nožičky dodávají moderní dotek. Tento kousek nábytku se stane středobodem každého obývacího pokoje či kanceláře a zároveň se snadno hodí k jakémukoli stylu interiéru.

Stolek Dolores B je nejen krásný, ale také velmi praktický. S rozměry 80 x 42 x 80 cm je ideální pro umístění nápojů, knih, nebo dokonce i dekorací. Stolek je vyroben z kvalitní desky MDF, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Provedení nožiček z kovu zaručuje stabilitu a pevnost, takže se nemusíte obávat, že by se stolek snadno poškodil. Pracovní deska s efektem mramoru je nejen stylová, ale také snadno se udržuje čistá. Tento konferenční stolek je tedy nejen estetický, ale také funkční a odolný.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce odolná MDF deska → je známá svou vysokou odolností a dlouhou životností. To znamená, že si můžete být jisti, že tento stolek bude sloužit po mnoho let bez známek opotřebení.
  • Účelný design → s rozměry 80 x 42 x 80 cm, tento kulatý konferenční stolek je ideální pro různé prostory. Jeho kompaktní rozměry umožňují snadnou instalaci a přizpůsobení jakémukoli prostoru, přičemž nabízí dostatek místa pro nápoje, občerstvení nebo dokonce notebook.
  • Kovové nožičky → nejenže dodávají tomuto stolu moderní vzhled, ale také zajišťují jeho stabilitu a pevnost.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 42 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

efekt mramoru

Barva nožek

šedá

Provedení

Horní deska

deska MDF

Další informace
Poznejte spolehlivost a funkčnost nábytkové desky z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard) je materiál střední hustoty, který je z mnoha důvodů vynikající volbou pro nábytkovou pracovní desku. Deska je mimořádně pevná a stabilní, což znamená, že se snadno nedeformuje ani nepraská. Díky svému hladkému a rovnoměrnému povrchu poskytuje ideální základ pro různé typy povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování. Snadno se s ní také pracuje, takže je možné vytvořit pracovní desku jakéhokoli tvaru nebo rozměru. MDF deska je také odolnější vůči vlhkosti než tradiční dřevo, takže je ideální pro použití v kuchyních a koupelnách.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-dolores-b---bily-efekt-mramoru---seda-fi-80-p-39358-1072-1072.html