Popis výrobku

Konferenční stolek Bergen 10

Konferenční stolek Bergen 10 je nabídka nábytku, který díky své jednoduché konstrukci bude ideální do každé stylizaci interiéru. Hodí de jak do obývacího, tak i do mládežnického pokoje. Velká deska a otevřené výklenky pod deskou umožní umístit větší množství prvků každodenního používání. 

Nábytek je vyroben z nábytkové laminované desky, díky čemuž Vám bude sloužit po dlouhá léta. Bílé barevné provedení rozzáří vnitřek a stvoří příjemnou atmosféru. Tento model krásně harmonizuje s ostatními prvky nábytku ze stejného systému.

Vlastnosti produktu:

  • vysoká kvalita provedení
  • moderní nožky
  • dolní výklenky pod deskou

    

               stabilní konstrukce                               praktické úchyty                                 atraktivní forma

Provedení:

  • nábytková laminovaná deska
  • ABS okraje
  • nožky kovové 

Barevné provedení nábytku:

  • bílý lux

 

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 120 cm,

  • wysokość

    výška: 43 cm,

  • głębokość

    hloubka: 65 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevne provedení korpusu

bílé

barevné provedení korpusu

bílý

barevne provedení pacovní desky

bílé

barevne provedení pacovní desky

mat

barevné provedení korpusu

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

pracovní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

nožičky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

hrana

ABS

úchyt

kov

Vybavení

Počet prohlubní

2

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

126 cm x 66 cm x 6 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

1 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

21 cm x 21 cm x 12 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Konferenční stolek Bergen 10 - Bílý

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení

Podobné výrobky

/konferencni-stolek-bergen-10---bily-p-28551-1072-1072.html