Popis výrobku

Hledáte konferenční stolek, který se stane středobodem vašeho obývacího pokoje? Seznamte se s konferenčním stolem Baros 99 - 100 cm - světlý beton / černá.

Tento konferenční stolek je skvělým doplňkem do každého interiéru díky svému modernímu designu a kombinaci světlého betonu a černé barvy. Jeho vzhled je jednoduchý, ale elegantní, což z něj dělá ideální kousek pro ty, kteří preferují minimalismus a funkčnost.

Jeho rozměry 100 x 45 x 60 cm ho činí ideálním pro menší prostory, ale i pro velké obývací pokoje. Je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Navíc je schopen unést až 20 kg, takže na něm můžete bez obav umístit těžší předměty, jako jsou knihy nebo dekorace.

Praktičnost tohoto konferenčního stolu je neocenitelná. Jeho rozměry a design ho činí ideálním pro různé účely - ať už jako stolek na občerstvení během setkání s přáteli, nebo jako místo pro umístění vašich oblíbených dekorací.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní designKombinace světlého betonu a černé barvy dodává tomuto konferenčnímu stolu moderní a elegantní vzhled, který se hodí do každého interiéru.
  • Odolné provedeníKonferenční stolek  je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což jej činí odolným a dlouhodobě trvanlivým.
  • Praktické rozměryS rozměry 100 x 45 x 60 cm je tento konferenční stolek ideální pro různé prostory - ať už malé nebo velké.
  • Vysoká nosnostNosnost konferenčního stolku je 20 kg, takže na něm můžete bez obav umístit těžší předměty.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 45

    výška: 45 cm,

  • 60

    hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

beton světlý

Barva korpusu

černá

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Maximální zatížení pracovní desky

20 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

30 kg

šířka

šířka:

112 cm

Výška

Výška:

63 cm

výška

výška :

10 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-baros-99---100-cm---svetly-beton---cerna-p-47814-1072-1072.html