Popis výrobku

Sháníte konferenční stolek, který by se stal středobodem vašeho obývacího pokoje? Poznejte konferenční stolek Baros 99 100 cm - dub artisan / černá.

Tento konferenční stolek je dokonalým spojením tradičního a moderního designu. Jeho korpus v dekoru dub artisan přidává teplý a přírodní vzhled, zatímco černá barva dodává elegantní a sofistikovaný dotek.

Rozměry stolku 100 x 45 x 60 cm ho činí ideálním pro menší prostory, ale i pro velké obývací pokoje. Je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Navíc je schopen unést až 20 kg, takže na něm můžete bez obav umístit těžší předměty, jako jsou knihy nebo dekorace.

Praktičnost tohoto konferenčního stolu je neocenitelná. Jeho rozměry a design ho činí ideálním pro různé účely - ať už jako stolek na občerstvení během setkání s přáteli, nebo jako místo pro umístění vašich oblíbených dekorací.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní a tradiční design Kombinace dubu artisan a černé barvy přidává stolku elegantní a sofistikovaný vzhled, který se hodí do jakéhokoli interiéru.
  • Praktické rozměry S rozměry 100 x 45 x 60 cm se tento konferenční stolek vejde do každého interiéru a poskytne dostatek prostoru pro vše, co potřebujete mít po ruce.
  • Vysoká nosnostNosnost konferenčního stolku je 20 kg, takže na něm můžete bez obav umístit těžší předměty.
  • Kvalitní materiál Vysoce kvalitní nábytková deska zaručuje dlouhou životnost a odolnost tohoto konferenčního stolku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 45

    výška: 45 cm,

  • 60

    hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub artisan

Barva korpusu

černá

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Maximální zatížení pracovní desky

20 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

30 kg

šířka

šířka:

64 cm

Výška

Výška:

110 cm

výška

výška :

10 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-baros-99---100-cm---dub-artisan---cerna-p-48504-1072-1072.html