Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by dodal vašemu interiéru šmrnc? Představujeme vám konferenční stolek Ariana B s tónovaným jantarovým sklem.

Tento produkt je skvělým způsobem, jak přidat do vašeho prostoru luxusní dotek. Tónované jantarové sklo dodává stolku sofistikovaný vzhled, zatímco zlaté nožky přidávají nádech glamour. Tento konferenční stolek je dokonalým doplňkem pro každý moderní interiér.

Ariana B je nejen krásný stolek, ale také velmi praktický. S rozměry 50 x 55 x 50 cm je ideální pro menší prostory, ale stále nabízí dostatek místa pro nápoje, knihy nebo dekorace. Kovové nožky zajišťují stabilitu a odolnost, zatímco skleněná deska je snadno udržovatelná a odolná vůči škrábancům.

Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu. Konferenční stolek Ariana B je dokonalou kombinací funkčnosti, designu a kvality. Učiňte svůj interiér jedinečným s tímto úchvatným kouskem nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Čisté linie a minimalistický design → Konferenční stolek Ariana B přináší do vašeho prostoru jemnou eleganci. Jeho jednoduchý a moderní vzhled se snadno zařadí do jakéhokoli interiéru, ať už je to obývací pokoj, kancelář nebo ložnice.
  • Skleněná deska → Tento konferenční stolek je vybaven skleněnou deskou, která dodává kus nábytku jedinečný a luxusní vzhled. Sklo je odolné a snadno se udržuje, což zaručuje dlouhou životnost stolku.
  • Zlaté kovové nožky → Kovové nožky ve zlaté barvě dodávají stolku nádech luxusu a elegance. Kromě toho jsou velmi stabilní a odolné, takže můžete na stolek postavit i o něco těžší předměty.
  • Optimální rozměry → S rozměry 50 x 55 x 50 cm je stolek Ariana B ideální volbou pro menší prostory. Jeho kompaktní rozměry umožňují snadnou manipulaci a umístění v jakékoliv části místnosti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 55 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-ariana-b---tonovane-jantarove-sklo--zlata-fi-50-p-49426-1072-1072.html