Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu obývacímu pokoji zářivý dotek? Seznamte se s konferenčním stolem Ariana A s jantarovým sklem

Konferenční stolek Ariana A je skvělým doplňkem pro každý interiér. Jeho zlaté nožky přidávají luxusní vzhled, zatímco jantarové sklo dodává sofistikovaný dotek. Tento stolek je nejen stylový, ale také velmi praktický s rozměry 80 x 45 x 80 cm, které se hodí do jakéhokoliv prostoru.

Konferenční stolek Ariana A je vyroben z kovu a skla, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Montáž je jednoduchá a rychlá, takže si můžete vychutnat svůj nový konferenční stůl bez zbytečného stresu. Nožky z kovu zajišťují stabilitu, zatímco stolní deska ze skla je snadno udržovatelná a odolná vůči skvrnám.

Ariana A je dokonalým spojením funkčnosti a designu. Zlaté provedení nožek a tónované jantarové sklo dodávají luxusní vzhled, zatímco praktické rozměry a odolné materiály zaručují dlouhou životnost a funkčnost. Nechte, aby se konferenční stolek Ariana A stal středobodem vašeho obývacího pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná kovová konstrukce → zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost konferenčního stolku Ariana A. Tento kus nábytku bude sloužit po mnoho let bez nutnosti výměny.
  • Tónované jantarové sklo → dodává stolku jedinečný a elegantní vzhled. Skvěle se hodí do moderních interiérů a dodává pokoji sofistikovaný vzhled.
  • Optimální rozměry 80 x 45 x 80 → umožňují využití stolku v různých prostorách. Ať už hledáte stolek do obývacího pokoje, kanceláře nebo ložnice, tento model se hodí do každého prostoru.
  • Vlastní montáž → umožňuje snadnou a rychlou instalaci. Nezáleží na tom, zda jste zkušený kutil nebo začátečník, s naším návodem k montáži si poradí každý.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-ariana-a-jantarove-sklo---zlata-fi-80-p-49425-1072-1072.html