Popis výrobku

Hledáte dokonalý šatník, který přidá styl a funkčnost do vaší ložnice? Seznamte se s Komodou Pingli 03 - 114 cm - Bílý mat / Černý Rošt.

Tato komoda je skutečným ztělesněním elegance a praktičnosti. S její matnou bílou barvou a černými nožičkami se stane dominantním prvkem vaší ložnice. Její moderní design a výrazné barvy dodají vašemu interiéru jedinečný charakter.

Komoda Pingli 03 je nejen stylová, ale také velmi funkční. S rozměry 114 x 77 x 37 cm nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a další předměty. Je vyrobena z kvalitní laminované desky a MDF, což zaručuje její dlouhou životnost. Navíc, nožičky z kovu a ocelové panty s tichým zavíráním zvyšují její funkčnost a pohodlí při použití.

Její výbava zahrnuje dvě dveře a dvě police, což umožňuje snadnou organizaci vašich věcí. A s výškou nohou 16 cm, máte dostatek prostoru pro úklid pod ní. Komoda Pingli 03 - to je skvělá volba pro ty, kteří hledají funkční a stylový nábytek do své ložnice.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry Komoda Pingli 03 se šířkou 114 cm, výškou 77 cm a hloubkou 37 cm poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí. Tato široká a prostorná komoda je ideální pro všechny vaše potřeby skladování
  • Vysoká kvalita provedení S tělem vyrobeným z laminované desky a čelní stranou z desky MDF, je tato komoda odolná a dlouhodobě trvanlivá. Ocelové panty s tichým zavíráním zajišťují plynulé a tiché zavírání dveří
  • Praktické vybavení Komoda je vybavena dvěma dveřmi a dvěma policemi, což usnadňuje organizaci a uskladnění vašich věcí. Kovové nožičky zajišťují stabilitu a přidávají na moderním vzhledu
  • Snadná montáž Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si můžete nábytek sestavit podle svých potřeb a přání. To vám umožní plně využít prostor ve vašem šatníku nebo jiném pokoji

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 114

    šířka: 114 cm,

  • 77

    výška: 77 cm,

  • 37

    hloubka: 37 cm,

  • 16

    Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

bílá

Barva předních částí

bílá

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

Panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

20 kg

šířka

šířka:

79 cm

Výška

Výška:

9 cm

výška

výška :

63 cm

Balení číslo 2

11 kg

šířka

šířka:

125 cm

Výška

Výška:

5 cm

výška

výška :

41 cm

Balení číslo 3

2 kg

šířka

šířka:

114 cm

Výška

Výška:

3 cm

výška

výška :

21 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-pingli-03---114-cm---bily-mat---cerna-rost-p-160302-1012-1012.html