Popis výrobku

Hledáte dokonalý šatník pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Komoda Pingli 02 - 170 cm - Bílý mat / zlaté nohy.

Estetický vzhled tohoto šatníku je nepřekonatelný. Jeho matně bílý povrch dodává prostoru svěží a čistý vzhled, zatímco zlaté nohy přidávají nádech luxusu. Jeho šířka 170 cm, výška 77 cm a hloubka 37 cm ho činí ideálním pro jakýkoli prostor.

Tento šatník je vyroben z kvalitního laminovaného MDF, s ABS hranami, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho tři dveře a tři police nabízejí dostatek úložného prostoru. Jeho ocelové panty s tichým zavíráním jsou dalším bonusem.

Kromě toho, jeho rovné kovové nohy zvyšují jeho stabilitu a dodávají mu moderní vzhled. Tento šatník je dodáván v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si můžete užít zážitek z jeho sestavení.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce Pingli 02 Komoda je vyrobena z vysoce kvalitního laminovaného materiálu a MDF desky, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškrábání a opotřebení. Tento nábytek je perfektní investicí do Vašeho domova
  • Tiché zavírání Ocelové panty s tichým zavíráním jsou zárukou pohodlného a tichého používání, což je ideální pro pokoj, kde potřebujete klid a ticho. Už žádné hlasité rány při zavírání dveří
  • Prostorný úložný prostor S rozměry 170 x 77 x 37 cm a třemi dveřmi a třemi policemi, nabízí komoda Pingli 02 dostatek prostoru pro uskladnění oblečení, doplňků nebo dokonce knih. Udržujte svůj pokoj vždy v pořádku
  • Zlaté nožičky Kovové nožičky v zlaté barvě dodávají tomuto kousku nábytku luxusní vzhled a eleganci. Je to skvělý způsob, jak přidat do vašeho interiéru trochu lesku a moderního stylu

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 170

    šířka: 170 cm,

  • 77

    výška: 77 cm,

  • 37

    hloubka: 37 cm,

  • 18

    Výška nohou: 18 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Barva nožek

zlatá

Provedení

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

Panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet polic

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

17 kg

šířka

šířka:

81 cm

Wysokość

Wysokość:

8 cm

výška

výška :

63 cm

Balení číslo 2

27 kg

šířka

šířka:

182 cm

Wysokość

Wysokość:

8 cm

výška

výška :

40 cm

Balení číslo 3

1 kg

šířka

šířka:

25 cm

Wysokość

Wysokość:

6 cm

výška

výška :

19 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-pingli-02---170-cm---bily-mat---zlate-nohy-p-160299-1012-1012.html