Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu pro váš moderní šatník? Seznamte se s produktem Komoda Pingli 01 - 100 cm - Bílý mat / zlaté nohy.

Tato komoda vás okouzlí svým elegantním designem. Matně bílá barva korpusu dodává produktu sofistikovaný vzhled, zatímco zlaté nohy přidávají luxusní dotek. Je to skvělý doplněk pro každý šatník, který oceníte nejen pro jeho estetickou hodnotu, ale také pro jeho funkčnost.

Komoda Pingli 01 je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Korpus je vyroben z laminované desky, zatímco čelní části jsou z desky MDF. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, což zaručuje, že komoda bude stát pevně na místě. Navíc, ocelové panty s tichým zavíráním zajišťují plynulé a tiché zavírání dveří.

Tato komoda nabízí dostatek úložného prostoru s rozměry 100 x 120 x 37 cm. Je vybavena dvěma dveřmi a dvěma policemi, což umožňuje snadné uspořádání vašich věcí. Dno zásuvky je vyrobeno z desky HDF v šedé barvě, což dodává produktu jedinečný vzhled. S výškou nohou 18 cm je tato komoda ideální pro uskladnění různých předmětů.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry Komoda Pingli 01 s rozměry 100 x 120 x 37 cm je ideální pro šatníky všech velikostí. Její kompaktní rozměry umožňují efektivní využití prostoru, zatímco poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a doplňky
  • Vyrobeno z kvalitních materiálů Tento nábytek je vyroben z odolné laminované desky a MDF, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kovové nožičky a ocelové panty s tichým zavíráním přidávají na robustnosti a kvalitě
  • 2 dveře a 2 police Komoda je vybavena dvěma dveřmi a dvěma policemi, což umožňuje snadnou organizaci a přístup k vašim věcem. Bez ohledu na to, zda potřebujete uskladnit své oblečení, boty nebo jiné předměty, tato komoda vám to umožní
  • Snadná montáž Tento nábytek je dodáván v balení s jasnými pokyny pro montáž, takže si ho můžete snadno sestavit sami. To vám umožní ušetřit čas a peníze, které byste jinak museli vynaložit na profesionální montáž

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 120

    výška: 120 cm,

  • 37

    hloubka: 37 cm,

  • 18

    Výška nohou: 18 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Barva nožek

zlatá

Provedení

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

Panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

39 kg

šířka

šířka:

114 cm

Wysokość

Wysokość:

15 cm

výška

výška :

56 cm

Balení číslo 2

1 kg

šířka

šířka:

25 cm

Wysokość

Wysokość:

6 cm

výška

výška :

19 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-pingli-01---100-cm---bily-mat---zlate-nohy-p-160290-1012-1012.html