Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu pro vaší šatnu? Poznejte komodu Pingli 01 - 100 cm - Bílý mat / Černý Rošt.

Stylová a moderní, tato komoda je ideální pro každou šatnu. S její matně bílou barvou a černým roštem se stane skvělým doplňkem vašeho interiéru. Její design je jednoduchý, ale elegantní, což z ní dělá dokonalý kousek pro každý domov.

Komoda Pingli 01 je vyrobena z kvalitních materiálů, včetně laminované desky a MDF desky. Díky tomu je nábytek odolný a dlouhodobě trvanlivý. Komoda je vybavena dvěma dveřmi a dvěma policemi, které nabízejí dostatek úložného prostoru. Kromě toho, komoda je vybavena tichým zavíráním, což zajišťuje pohodlné a tiché použití.

Kovové nohy v černé barvě dodávají komodě stabilnost a moderní vzhled. S rozměry 100 x 120 x 37 cm, tato komoda je ideální pro místnosti různých velikostí. Je snadno se montuje a je dodávána v balení, což usnadňuje její přepravu a instalaci.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry Komoda Pingli 01 nabízí dostatek prostoru pro vaše oblečení a další předměty díky svým rozměrům 100 x 120 x 37 cm. Uspořádání vašeho šatníku bude hračka
  • Kvalitní materiály S touto komodou získáte odolný a dlouhodobý doplněk do vašeho interiéru. Vyrobená z pevné laminované desky a MDF, s kovovými nohami a ocelovými panty, garantuje stabilitu a odolnost
  • Tiché zavírání Oceňte tiché zavírání dveří, které přináší ocelové panty. Žádné náhlé rány ani hluk - jen pohodlí a klid v vašem domově
  • Praktické uspořádání Komoda Pingli 01 je vybavena dvěma dveřmi a dvěma policemi, což usnadňuje organizaci vašich věcí. Udržujte svůj šatník v perfektním stavu s minimem úsilí

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 100

    šířka: 100 cm,

  • 120

    výška: 120 cm,

  • 37

    hloubka: 37 cm,

  • 16

    Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

bílá

Barva předních částí

bílá

Barva korpusu

mat

Barva předních částí

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Provedení

Zadní strana

deska HDF

Hrana

ABS

Panty

ocelové s tichým zavíráním

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

39 kg

šířka

šířka:

114 cm

Výška

Výška:

15 cm

výška

výška :

56 cm

Balení číslo 2

2 kg

šířka

šířka:

101 cm

Výška

Výška:

3 cm

výška

výška :

21 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-pingli-01---100-cm---bily-mat---cerna-rost-p-160288-1012-1012.html