Popis výrobku

Hledáte dokonalý jednokřídlý šatník Pavero s 3 zásuvkami o rozměrech 138 cm - Dub artisan/Antracytová pro svůj moderní obývací pokoj? Objevte produkt Komoda jednodveřová Pavero z 3 zásuvkami 138 cm - Dub artisan/Antracytová.

Tento šatník nejenže zaujme svým elegantním a moderním designem, ale také svým výjimečným provedením. Jemná kombinace Dub artisan a Antracytová barvy dodává tomuto kusu nábytku šmrnc a eleganci. Jeho široké rozměry 138 x 81 x 39,5 cm vám nabídnou dostatek prostoru pro uskladnění.

Jakmile si všimnete kvality provedení, budete nadšeni. Tento šatník je vyroben z 16 mm lamina, což zaručuje jeho pevnost a odolnost. Kromě toho, kovové nožičky a zapuštěné / dvojité panty zvyšují jeho funkčnost a životnost. Kuličkové, plný výsuv zásuvkové pojezdy poskytují hladké a tiché otevírání a zavírání.

Co se týče funkčnosti, tento šatník je vybaven jedním dveřmi a třemi zásuvkami, což poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí. S lamelami na přední straně a kovovými úchyty je tento šatník nejen praktický, ale také stylový.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Díky použití 16mm laminované desky pro celou část a korpus, tato komoda Pavero s jednými dveřmi a třemi zásuvkami nabízí dlouhou životnost a vysokou odolnost proti poškození. To znamená, že si můžete být jisti, že tento nábytek vydrží i v nejnáročnějších podmínkách.
  • Kuličkové, plné výsuvy zásuvek → Umožňují snadné a plynulé otevírání a zavírání zásuvek, což zvyšuje komfort používání. Navíc díky třem zásuvkám získáte hodně prostoru pro uskladnění věcí, což vám pomůže udržet váš domov organizovaný.
  • Zapuštěné / dvojité panty → Tyto panty nejenže zvyšují funkčnost a odolnost dveří, ale také přidávají na estetice celkového vzhledu komody. Díky nim je otevírání a zavírání dveří hladké a tiché, což přispívá k celkovému komfortu používání.
  • Stylový a praktický design → S rozměry 138 x 81 x 39,5 cm se tato komoda snadno vejde do různých prostor a přitom poskytuje dostatek úložného prostoru. Kombinace dubového dřeva a antracitové barvy dodává tomuto kusu nábytku moderní a elegantní vzhled, který oživí jakýkoli interiér.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 138 cm,

  • výška: 81 cm,

  • hloubka: 39,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva čelní části

antracyt

Barva předních částí

dub artisan

Barva korpusu

dub artisan

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ přední části

s lamelami

Další informace
Poznejte sofistikovanou eleganci a funkčnost nábytku s lamelami na přední straně. Je to řešení, které dodá vašemu interiéru jedinečný charakter a stylový vzhled. Lamely na přední straně nábytku vytvářejí zajímavou strukturu, která upoutá pozornost a dodá nábytku jedinečné kouzlo. Nejde však jen o estetickou záležitost - nábytek s lamelami na přední straně je pevný a odolný, takže vám bude sloužit mnoho let.

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Provedení

Panty

zapuštěné / dvojité

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Hrana

ABS

Vybavení

Počet zásuvek

3

Počet dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/komoda-pavero-z-3-zasuvkami-138-cm---dub-artisan-antracytova-p-157277-1012-1012.html