Popis výrobku

Potřebujete dokonalý kousek nábytku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naší dvoudveřovou komodou Medin s zásuvkami 165 cm - Dub artisan / Antracytová.

Design této komody je velmi elegantní a moderní. Kombinace dubu artisan a antracytové barvy dodá vašemu interiéru jedinečný a sofistikovaný vzhled. Navíc, s rozměry 165.1 x 82.2 x 40 cm, tato komoda je ideální pro malé i velké prostory.

Kvalita provedení je na vysoké úrovni. Korpus je vyroben z odolné dřevotřísky a nožičky jsou kovové, což zaručuje dlouhou životnost. Navíc, ABS hrana dodává komodě extra odolnost proti poškrábání a opotřebení. A co je nejlepší? Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit sami podle svých představ.

Tato komoda je také velmi praktická. S dvěma dveřmi a třemi zásuvkami nabízí spoustu úložného prostoru pro vaše věci. Dvě police umožňují snadné uspořádání a přístup k vašim věcem. Takže pokud hledáte nábytek, který je nejen stylový, ale také funkční, pak je tato dvoudveřová komoda Medin právě pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoudveřová komoda Medin s zásuvkami 165 cm → je skvělým řešením pro ty, kteří hledají prostorný a elegantní nábytek. Její rozměry 165.1 x 82.2 x 40 cm nabízí dostatek místa pro uskladnění různých předmětů, zatímco její dub artisan / antracytová barva dodává pokoji moderní vzhled.
  • Komoda vyrobená z dřevotřísky → je odolná a dlouhodobě trvanlivá. Tento materiál je známý svou vysokou odolností vůči poškrábání a otěru, což zaručuje, že komoda bude vypadat skvěle i po dlouhém období používání.
  • Kovové nožičky → přidávají komodě stabilitu a pevnost. Díky nim je nábytek odolný vůči poškození a zároveň dodává elegantní dotek designu.
  • 2 dveře a 3 zásuvky → nabízí spoustu úložného prostoru. Díky tomu můžete mít všechny své věci pohodlně uspořádané a snadno dostupné.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 165.1 cm,

  • výška: 82.2 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub artisan

barevné provedení korpusu

antracyt

Barva předních částí

dub artisan

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

3

Počet polic

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-medin-s-zasuvkami-165-cm---dub-artisan---antracytova-p-156366-1012-1012.html