Popis výrobku

Hledáte ideální komodu, která propojí funkčnost a styl? Seznamte se s komodou Kora KK5 - samoa king.

Tato komoda je vizuálně velmi atraktivní. Její barva samoa king dodává výraznost a eleganci, která se bude skvěle hodit do každého obývacího pokoje. Poutavé provedení předních částí dodává jedinečný designový prvek, který zaujme na první pohled.

Kromě svého atraktivního vzhledu, je tato komoda také velmi funkční. S rozměry 88 x 136 x 39 cm, nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Díky jednomu prostoru s jednou policí za dvěma dvířky a dodatečnému prostoru s výkloplými dvířky můžete snadno a efektivně uspořádat své věci. A co je nejlepší, výška nohou 5 cm umožňuje snadný úklid pod ní.

Komoda je vyrobena z laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Kovové úchytky dodávají komodě moderní vzhled a zároveň usnadňují otevírání a zavírání dvířek. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu..

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design rozměry 88 x 136 x 39 cm jsou ideální pro menší obývací pokoje, kde každý centimetr má svou cenu. Tento produkt skvěle využije dostupný prostor a zároveň poskytne dostatek úložného prostoru
  • Vlastní montáž nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu
  • Laminovaná deska zaručuje odolnost a dlouhou životnost komody. Tento materiál je odolný vůči poškrábání, takže si můžete být jisti, že komoda bude vypadat skvěle i po letech používání
  • Praktické uspořádání  → dva prostory z toho jeden za klasickými dvířky a druhý za výklopnými poskytuje dostatek místa pro uložení všech vašich věcí. Díky výšce nohou 5 cm je také snadné udržovat čistotu pod komodou

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 88

    šířka: 88 cm,

  • 136

    výška: 136 cm,

  • 39

    hloubka: 39 cm,

  • 5

    Výška nohou: 5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Police

laminovaná deska

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

1

Počet výklopných dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

18 kg

šířka

šířka:

43 cm

Wysokość

Wysokość:

7 cm

výška

výška :

130 cm

Balení číslo 2

9 kg

šířka

šířka:

43 cm

Wysokość

Wysokość:

6 cm

výška

výška :

83 cm

Balení číslo 3

14 kg

šířka

šířka:

43 cm

Wysokość

Wysokość:

19 cm

výška

výška :

91 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-kora-kk5---88-cm---samoa-king-p-17193-1012-1012.html