Popis výrobku

Hledáte komodu, která se stane ozdobou vašeho obývacího pokoje? Komoda Kora KK3 - samoa king je přesně to, co potřebujete.

Komoda v barvě samoa King je designový klenot, který přidá vašemu interiéru styl a eleganci. Jeho krásná barva a zdobené provedení přední části dodají vašemu pokoje jedinečný vzhled. Tato komoda je nejen krásná, ale také praktická. S rozměry 128 x 97 x 46 cm se dokonale vejde do každého interiéru.

Naše komoda Kora KK3 je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Dveře a zásuvky jsou vybaveny kovovými úchyty pro snadné otevírání a zavírání. Balení obsahuje veškerý potřebný materiál pro montáž, takže si nábytek můžete sestavit sami doma.

Komoda je vybavena dvěma dvířky a čtyřmi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Dvě police umožňují snadné uspořádání vašich věcí a udržení pořádku. Tato komoda je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci designu, kvality a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná skříňka → ideální pro uskladnění všech vašich potřeb. S rozměry 128 x 97 x 46 cm, nabízí dostatek místa pro uskladnění knih, časopisů, DVD nebo jakýchkoli jiných předmětů, které chcete mít po ruce.
  • Odolný materiál → nábytek je vyroben z nábytkové desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Bez ohledu na to, jak často ho budete používat, můžete si být jisti, že zůstane stejně pevný a stabilní jako v den, kdy jste ho koupili.
  • Praktické uspořádání → komoda je vybavena dvěma dveřmi a čtyřmi zásuvkami, což zajišťuje snadný přístup k vašim věcem a zároveň udržuje pořádek. Díky tomu můžete ušetřit čas a energii při hledání potřebných věcí.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 128 cm,

  • výška: 97 cm,

  • hloubka: 46 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva horní desky

samoa king

Provedení

Přední části

nábytková deska

Korpus

nábytková deska

Provedení

Úchytky

kov

police

nábytková deska

Vybavení

Počet polic

2

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

4

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

24 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

46 cm x 11 cm x 88 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

9 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

43 cm x 6 cm x 81 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

26 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

50 cm x 20 cm x 132 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-kora-kk3---128-cm---samoa-king-p-17184-1012-1012.html