Popis výrobku

Hledáte komodu pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s komodou Kora KK1 - borovice andersen.

Tento kus nábytku vás okouzlí svým vizuálním vzhledem. Kora KK1 je skvělým příkladem toho, jak může být jednoduchost krásná. Tato komoda v barvě borovice andersen přinese do vašeho obývacího pokoje nádech klasiky a zároveň se dokonale hodí k jakémukoli designu interiéru.

Kora KK1 vás překvapí svou praktičností a funkčností. S rozměry 88 x 97 x 46 cm nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí. Díky jedné polici za plnými dvířky a jedné zásuvce můžete vše snadno a rychle uspořádat. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kromě toho je komoda vyrobena z laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Reliéfové provedení předních částí dodává tomuto kusu nábytku jedinečný vzhled. Nezáleží na tom, zda hledáte nábytek pro svůj obývací pokoj nebo jinou místnost, tato komoda bude vždy skvělou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Velký úložný prostor → komoda nabízí dostatek úložného prostoru díky jedné polici a zásuvce. To znamená, že vše, co potřebujete, bude vždy po ruce a zároveň skryté před zraky návštěv.
  • Pevná a odolná konstrukce → nábytek je vyroben z laminované desky, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. To znamená, že budete moci těžit z jeho funkčnosti po mnoho let.
  • Praktické rozměry → s rozměry 88 x 97 x 46 cm se tato komoda snadno vejde do jakéhokoli obývacího pokoje, aniž by zabrala příliš mnoho místa.
  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 88 cm,

  • výška: 97 cm,

  • hloubka: 46 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Vybavení

Počet polic

1

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

24 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

51 cm x 25 cm x 99 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

14 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

43 cm x 7 cm x 95 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-kora-kk1---88-cm---borovice-andersen-p-15833-1012-1012.html