Popis výrobku

Hledáte třídveřovou komodu do moderního obývacího pokoje? Seznamte se s komodou Kaja - dub artisan / matera.

Tato komoda vás okouzlí svým jedinečným designem. Její elegantní kombinace dubového provedení a barvy matera dodá vášemu interiéru na noblesnosti. Skleněné prvky na přední části dodávají celkovému vzhledu lehkost a sofistikovanost.

Komoda je vyrobená z kvalitní laminované desky o tloušťce 15 mm a zadní strany z HDF desky o tloušťce 2,5 mm, tato komoda je odolná a pevná. Kuličkové pojezdy zásuvky zajistí hladké otevírání a zavírání. Tři skříňky a tři police nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše věci.

Kromě svého působivého vzhledu je tato komoda také velmi praktická. S rozměry 140 x 80 x 40 cm se dokonale vejde do vašeho obývacího pokoje a nabídne spoustu prostoru pro uskladnění všeho, co potřebujete mít po ruce. Navíc, jedna zásuvka je ideální pro uskladnění drobných předmětů, které chcete mít stále po ruce.

Vlastnosti produktu:

  • Velký úložný prostor → díky třem skříňkám a jedné zásuvce nabízí komoda Kaja dostatek místa pro uskladnění vašich věcí.
  • Vysoce kvalní materiály → komoda je vyrobena z 15mm laminované desky a 2,5mm HDF desky, což zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost.
  • Kuličkové pojezdy → zásuvka je vybavena kuličkovými pojezdy, které zajišťují její hladké otevírání a zavírání.
  • Skleněné prvky → přední části komody jsou z části prosklené, což dodává celkovému vzhledu eleganci a moderní vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva předních částí

dub artisan

Barva korpusu

matera

Provedení

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

Korpus

deska MDF 16 mm

Další informace
MDF desky o tloušťce 16 mm jsou jedinečnou surovinou, která je ideální jako korpus nábytku. Proč? Především se MDF deska vyznačuje výjimečnou pevností a stabilitou, což zaručuje dlouholetou životnost nábytku. Její hustá struktura poskytuje vynikající oporu dalším prvkům nábytku, jako jsou police a zásuvky. Kromě toho se s MDF deskou snadno pracuje, což umožňuje přesné tvarování a přizpůsobení nábytku vašim potřebám. Pozoruhodnou výhodou MDF je také její hladký povrch, který umožňuje snadné nanášení různých druhů povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování.

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Zadní strana

deska HDF 2,5 mm

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet zásuvek

1

Počet polic

3

Osvětlení

Jako doplňková možnost

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-kaja-140-cm-s-lamelami---dub-artisan---matera-p-150262-1012-1012.html