Popis výrobku

Hledáte ideální komodu pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s komodou Agis 05 v barvách dub castello / černá.

Tato komoda je vizuální působivost sama o sobě. Její elegantní design a sofistikovaná kombinace dekoru dubu castello a černé barvy dodají vašemu interiéru moderní a elegantní vzhled. Její šířka 120 cm, výška 85 cm a hloubka 40 cm poskytují dokonalé rozměry pro každý obývací pokoj.

Kromě svého atraktivního vzhledu je tato komoda také velmi funkční. Je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm, což ji činí odolnou a trvanlivou. Kuličkové, plné výsuvy zásuvky poskytují snadný přístup k uloženým věcem. S jedou skříňkou a třemi zásuvkami nabízí tato komoda dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.

Její kovové nožky nejen dodávají komodě stabilní základ, ale také přidávají na jejím moderním vzhledu. A se zadní stranou z desky HDF je tato komoda pevná a stabilní. Bez ohledu na to, zda hledáte stylové řešení pro úložný prostor nebo chcete přidat moderní prvek do svého obývacího pokoje, tato jednodveřová komoda Agis 05 je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Jednoduchý a elegantní design → přináší do vašeho obývacího pokoje jednoduchost a eleganci.
  • Pevná konstrukce → 16mm laminovaná deska tvoří korpus i horní desku. Komoda má ABS hrany, což ji činí odolnou vůči opotřebení.
  • Praktický úložný prostor → s jedou skříňkou a třemi zásuvkami nabízí tato komoda dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.
  • Kvalitní provedení → kovové nožky zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Zásuvky na kuličkových pojezdech umožňují plný výsuv, což zvyšuje praktičnost a pohodlí při používání.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva přední části

dub castello

Barva korpusu

dub castello

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

pracovní deska

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je spolehlivým řešením pro nábytkovou pracovní desku. Její robustní konstrukce zajišťuje trvanlivost a odolnost proti poškození, takže je ideální pro každodenní použití. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Laminovaná deska o tloušťce 16 mm navíc nabízí širokou škálu barev a vzorů, díky čemuž můžete pracovní desku sladit s jakýmkoli interiérem. Je také odolná vůči oděru a nečistotám, takže ji snadno udržíte v bezvadném stavu.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

umělá hmota

zadní strana

deska HDF

systém zavírání

tiché zavírání

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

64 cm x 12 cm x 95 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

14,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

46 cm x 5 cm x 132 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-agis-05-se-zasuvkami-120-cm---dub-castello---cerna-p-147507-1012-1012.html