Popis výrobku

Hledáte dokonalý kávový stůl pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem - Kávový stolek Sonatia 70x50 cm - olivová.

Stolek Sonatia je elegantním a stylovým doplňkem do každého interiéru. Jeho olivová barva desky přináší do místnosti teplý a příjemný pocit, zatímco černé kovové nožky dodávají moderní vzhled. Tento kávový stolek je ideální pro ty, kteří chtějí přidat do svého obývacího pokoje trochu moderního šarmu.

Kávový stolek Sonatia je vyroben z kvalitní 18mm MDF desky, která je odolná a dlouhodobě trvanlivá. Jeho rozměry 70 x 45 x 50 cm jsou ideální pro každodenní použití, ať už potřebujete místo pro svůj notebook, šálek kávy nebo oblíbenou knihu. Navíc, díky ABS hraně a kovovým nožičkám je tento stůl extrémně stabilní a odolný.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Tento produkt je skvělým spojením funkčnosti, designu a kvality, který přinese do vašeho domova pohodlí a styl.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → stolek má ideální rozměry 70 x 45 x 50 cm, které umožňují jeho umístění téměř kdekoli v místnosti. Díky tomu si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo večerní relaxaci s knihou v pohodlí vašeho obývacího pokoje.
  • Kovové nohy → zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Jejich výška 45 cm zaručuje pohodlnou výšku pro vaše nápoje, ovladače nebo časopisy.
  • Deska MDF 18 mm → deska stolku z MDF o tloušťce 18 mm nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi odolná a snadno se čistí. Je ideální pro každodenní použití a zároveň dodává vašemu interiéru luxusní vzhled.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 50 cm,

  • Výška nohou: 45 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva pracovní desky

olivová

barevne provedení pacovní desky

mat

Barva nožek

černá

Provedení

pracovní deska

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou odolnost a vynikající vlastnosti 18 mm silné MDF desky, která je ideální jako pracovní deska pro nábytek. Výběr této desky je řešením s bezkonkurenční kvalitou a funkčností. MDF, dřevovláknitá deska střední hustoty, se vyznačuje výjimečnou stabilitou a odolností vůči deformacím. Díky svému hladkému povrchu a rovnoměrné struktuře je ideálním podkladem pro povrchovou úpravu nábytkových pracovních desek. Díky své odolnosti vůči vlhkosti a trvanlivosti je ideální pro každodenní použití. Můžete si být jisti, že pracovní deska z MDF o tloušťce 18 mm bude trvanlivá, nedeformuje se při změnách teplot a je také odolná proti poškrábání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

nožky

práškově lakované

Další informace
Ověřte si spolehlivost a odolnost nábytku s práškově lakovanými nohami. Náš nábytek poskytuje nejen estetický vzhled, ale také robustní konstrukci. Práškové lakování je proces, při kterém se na kovové nohy nanáší tenká a odolná vrstva prášku, která zabraňuje korozi a poškození. Díky tomu je nábytek odolný proti poškrábání, snadno se čistí a zachovává si svůj moderní vzhled po dlouhá léta. Práškové lakování navíc poskytuje ochranu před povětrnostními vlivy, takže se nábytek skvěle hodí pro vnitřní i venkovní použití.

Provedení

Hrana

ABS

úchytky

nejsou

zadní strana

bez

Osvětlení

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

6,6 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

80 cm x 7 cm x 56 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

4,1 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

49 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnocení zákazníků

/kavovy-stolek-sonatia-70x50-cm---olivova-p-149193-1072-1072.html