Popis výrobku

Hledáte ten perfektní kávový stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem - kávovým stolkem Sonatia 60x45 cm v kašmírové barvě.

Proč byste si měli tento nádherný stolek koupit? Stolek Sonatia se vyznačuje elegantním designem a sofistikovaným vzhledem. Jeho deska v kašmírové barvě dodává prostoru teplý a příjemný tón, zatímco černé kovové nožky přidávají moderní dotek.

Ale nejen vzhled je důležitý. Tento kávový stolek je vyroben z kvalitní 18mm MDF desky, která je odolná proti poškrábání a oděru. Je také velmi praktický s rozměry 60 x 40 x 45 cm, což je ideální velikost pro umístění nápojů, knih nebo dekorací.

Co se týče montáže, tento nábytek je dodáván v balení a je snadno sestavitelný. Navíc, díky ABS hranám a kovovým nožkám, je tento kávový stolek velmi stabilní a dlouhodobě odolný. Takže pokud hledáte kvalitní, stylový a funkční kávový stolek, Sonatia je tou správnou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → kávový stolek Sonatia 60 cm je vyroben z 18mm MDF desky, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Tento nábytek přinese do vašeho domova pocit stability a trvalosti.
  • Kovové nožky → černé kovové nožky nejen doplňují estetický vzhled tohoto stolku, ale také poskytují vysokou stabilitu a odolnost. Kov je materiál, který se neohýbá ani nedeformuje, takže váš stolek bude stát pevně a bezpečně.
  • Praktické rozměry → rozměry 60 x 40 x 45 cm jsou ideální pro různé použití - ať už jako kávový stolek v obývacím pokoji nebo jako praktický pomocník v pracovně. Jeho kompaktní rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoli prostoru.
  • Snadná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 40 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška nohou: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva pracovní desky

kašmír / cashmere

barevne provedení pacovní desky

mat

Barva nožek

černá

Provedení

pracovní deska

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou odolnost a vynikající vlastnosti 18 mm silné MDF desky, která je ideální jako pracovní deska pro nábytek. Výběr této desky je řešením s bezkonkurenční kvalitou a funkčností. MDF, dřevovláknitá deska střední hustoty, se vyznačuje výjimečnou stabilitou a odolností vůči deformacím. Díky svému hladkému povrchu a rovnoměrné struktuře je ideálním podkladem pro povrchovou úpravu nábytkových pracovních desek. Díky své odolnosti vůči vlhkosti a trvanlivosti je ideální pro každodenní použití. Můžete si být jisti, že pracovní deska z MDF o tloušťce 18 mm bude trvanlivá, nedeformuje se při změnách teplot a je také odolná proti poškrábání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

nožky

práškově lakované

Další informace
Ověřte si spolehlivost a odolnost nábytku s práškově lakovanými nohami. Náš nábytek poskytuje nejen estetický vzhled, ale také robustní konstrukci. Práškové lakování je proces, při kterém se na kovové nohy nanáší tenká a odolná vrstva prášku, která zabraňuje korozi a poškození. Díky tomu je nábytek odolný proti poškrábání, snadno se čistí a zachovává si svůj moderní vzhled po dlouhá léta. Práškové lakování navíc poskytuje ochranu před povětrnostními vlivy, takže se nábytek skvěle hodí pro vnitřní i venkovní použití.

Provedení

Hrana

ABS

úchytky

nejsou

zadní strana

bez

Osvětlení

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

5,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

69 cm x 7 cm x 51 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

3,8 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

44 cm x 25 cm x 7 cm

Hodnocení zákazníků

/kavovy-stolek-sonatia-60x45-cm---kasmirova-p-149191-1072-1072.html