Popis výrobku

Příležitostní stolek do obývacího pokoje Frida ST

V moderní kolekci Frida najděte také i praktický kávový stůl - Frida ST. Model je vybavený deskou ve tvaru čtverec a je ideální jako příležitostní stolek do obývacího pokoje. Model he proveden v barevné verzi dub riviera - má také černé vložky na okrajích.  

Vlastnosti produktu:

  • styl: moderní
  • typ stolku: příležitostní
  • tvar desky: čtvercová
        

                     elegantní nožky                                   efektní vitríny                                       moderní forma

Provedení:

  • korpusy a přední části: nábytková laminovaná deska

Barevné provedení nábytku:

  • dub riviera + černý



Podívejte se také na: 

 -  -  -  - - - 

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 42,6 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

dub riviera

Barva čelní části

dub riviera

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Typ nožičky

sokl

Další informace
Podívejte se na eleganci a funkčnost nábytku s nohami v podobě podstavce. Podstavec je pevná a stylová základna, která dodává nábytku jedinečný charakter. Výhod nábytku s nohami ve tvaru soklu je celá řada. Zaprvé poskytují stabilitu a pevnost, což zaručuje dlouhodobé používání bez obav z posunutí nebo poškození. Zadruhé, nohy soklu dodávají nábytku jedinečný vzhled a dodávají mu eleganci a modernost. Jedná se o ideální řešení pro ty, kteří hledají estetické a designové prvky ve svém interiéru. Kromě toho může kus nábytku s podstavnými nohami také usnadnit udržování čistoty.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

83 cm x 6 cm x 88 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

1 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

20 cm x 10 cm x 53 cm

Hodnocení zákazníků

/kavovy-stolek-do-obyvaciho-pokoje-frida-st-p-22224-1072-1072.html