Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj moderní pracovní prostor? Seznamte se s VALDEZ Kancelářské křeslo Černé / Černé.

Tato kancelářská židle přináší nejen funkčnost, ale také estetický design, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Její černá barva a elegantní provedení nožiček dodávají židli sofistikovaný vzhled, který upoutá pozornost.

VALDEZ Kancelářské křeslo je vybaveno otočným podstavcem, který umožňuje snadné otočení a pohyb po místnosti. Má rozměry 64 x 116-122 x 60 cm, což zajišťuje pohodlí během dlouhých hodin u stolu. Výška sedadla je nastavitelná v rozmezí 46-52 cm, takže si můžete přizpůsobit výšku podle svých potřeb.

Toto křeslo je také vybaveno nastavitelnými opěrkami hlavy pro maximální pohodlí. Je potaženo černou látkou membránovou, která je nejen pohodlná, ale také snadno udržovatelná. Křeslo je dodáváno v balení a je snadno sestavitelné, takže si můžete užívat pohodlí a funkčnost tohoto křesla v žádném okamžiku.

Vlastnosti produktu:

  • Velká přizpůsobitelnost → Díky výškově nastavitelnému sedáku (46-52 cm) a opěrkám hlavy může být toto kancelářské křeslo VALDEZ přizpůsobeno potřebám každého uživatele, čímž zajišťuje maximální pohodlí během dlouhých hodin strávených u psacího stolu.
  • Otočný podstavec → Otočný podstavec umožňuje snadnou manipulaci a pohyb po pracovní ploše, což zvyšuje efektivitu práce a zároveň šetří místo v kanceláři.
  • Membránová látka → Křeslo je čalouněno v kvalitní černé membránové látce, která je odolná vůči opotřebení a snadno se udržuje. Tato funkce zaručuje dlouhou životnost a stálý vzhled křesla.
  • Snadná montáž → Křeslo VALDEZ je dodáváno v balení, které umožňuje snadnou a rychlou montáž. Tím šetříte čas a můžete se rychle vrátit k práci bez potřeby složitého sestavení.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 64 cm,

  • výška: 116-122 cm,

  • hloubka: 60 cm,

  • Výška sedu: 46-52 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

látka membránová

Skupina

síťka

Barva

černá

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Nastavitelné opěrky hlavy

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

100 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

12,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 35 cm x 61 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-valdez---cerna-p-39109-1377-1377.html