Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli, která by splňovala všechny vaše potřeby? Seznamte se s kancelářskou židlí Stanley v černé barvě.

Kancelářská židle Stanley v černé barvě je vizuálně atraktivní a elegantní. Její moderní design a luxusní černá eko kůže dodají vaší kanceláři profesionální a moderní vzhled. Pryžová kolečka jsou nejen elegantní, ale také praktická.

Kancelářská židle je navržena tak, aby byla maximálně funkční a pohodlná. Její rozměry 59 x 108-115 x 71 cm zajišťují, že se hodí do jakékoliv kanceláře. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kromě vzhledu a funkčnosti nabízí Stanley také vynikající kvalitu a dlouhou životnost. Je vyrobena z odolné eko kůže, která je snadno udržitelná a dlouho vydrží. Kolečka jsou odolná a zajišťují snadnou pohyblivost židle.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr → 59 x 108-115 x 71 cm se snadno vejde do jakéhokoli kancelářského prostoru. Kompaktní rozměry zajišťují flexibilitu při plánování prostoru a zároveň poskytují dostatečný prostor pro pohodlné sezení.
  • Eko kůže → je šetrná k životnímu prostředí a zároveň poskytuje luxusní vzhled. Eko kůže je také velmi odolná a snadno se čistí, což z ní dělá ideální volbu pro kancelářské prostředí.
  • Nastavení výšky → od 108 do 115 cm. Křeslo lze snadno přizpůsobit potřebám jakéhokoli uživatele. Tato funkce zajišťuje, že budete moci pracovat pohodlně po dlouhou dobu.
  • Pryžové kolečka → umožňují snadný přesun po kanceláři bez poškrábání podlahy. Tato funkce zajišťuje, že můžete snadno dosáhnout všeho, co potřebujete, aniž byste museli vstávat z křesla.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 59 cm,

  • výška: 108-115 cm,

  • hloubka: 71 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Skupina

ekokůže

Provedení

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

pryžová kolečka

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

18 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

83 cm x 34 cm x 65 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-stanley---cerna-p-31297-1377-1377.html