Popis výrobku

Hledáte ideální kancelářskou židli pro svou moderní kancelář? Seznamte se s produktem Relax 2 v tmavě popelavé barvě.

Tato kancelářská židle s tmavě popelovým polstrováním, je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kombinaci stylu a pohodlí. Její elegantní design a chromovaná základna dodají vaší kanceláři moderní a sofistikovaný vzhled. Tmavě popelová barva je navíc velmi praktická a snadno se hodí ke všem barevným schématům interiéru.

Židle Relax 2 je vybavena pryžovými kolečky, které umožňují snadné pohyby po kanceláři bez poškrábání podlahy. Její kovová konstrukce zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kancelářská židle je s šířkou 64 cm, výškou 110-118 cm a hloubkou 75 cm ideální pro dlouhé hodiny práce u stolu. Výška sedu je nastavitelná v rozmezí 46-54 cm. Kancelářská židle Relax 2 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá pohodlné a stylové sezení pro svou kancelář.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlí na dlouhé hodiny židle zajišťuje maximální pohodlí během dlouhých hodin práce. Díky nastavitelné výšce sedu (46-54 cm) se dokonale přizpůsobí vašim potřebám, což vám umožní pracovat efektivněji
  • Odolná a stylová židle má kovovou konstrukci a chromovanou základnu, což zaručuje její dlouhou životnost. Navíc její tmavě popelová barva dodá vaší kanceláři moderní a profesionální vzhled
  • Flexibilita a mobilita díky pryžovým kolečkům můžete židli snadno přemístit kdekoliv tam, kde ji potřebujete
  • Jednoduchá montáž montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 64 cm,

  • výška: 110-118 cm,

  • hloubka: 75 cm,

  • Výška sedu: 46-54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tmavý popel

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Typ nožek

pryžová kolečka

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

rošt

ano

kovový

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

16,4 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 34 cm x 59 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-relax-2---tmave-popelava-p-31174-1377-1377.html