Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj moderní kancelářský prostor? Seznamte se s produktem Kancelářské křeslo Relax - Tmavě hnědá.

Tato křesla jsou vizuálně ohromující. Jejich tmavě hnědá barva a chromové nožky dodávají luxusní vzhled, který se skvěle hodí do jakéhokoli kancelářského prostoru. Ekokůže, kterou používáme, je nejen krásná na pohled, ale také velmi odolná a snadno se čistí.

Kancelářské křeslo Relax je navrženo tak, aby bylo maximálně funkční a pohodlné. Jeho rozměry 64 x 110-118 x 75 cm jsou ideální pro dlouhé hodiny sedění při práci. Výška sedadla 46-54 cm je nastavitelná, takže si můžete přizpůsobit výšku podle svých potřeb. Křeslo je vybaveno pryžovými kolečky, které umožňují snadné pohyby po kanceláři.

Kromě toho je křeslo Relax vyrobeno z kvalitního kovu, který zaručuje jeho dlouhou životnost. Navíc je nábytek dodáván v balení, takže si jej můžete sestavit podle svých představ. Křeslo je také vybaveno pryžovými kolečky, které umožňují snadný pohyb po kanceláři bez poškrábání podlahy.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická šířka a hloubka → Toto kancelářské křeslo Relax má šířku 64 cm a hloubku 75 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné sezení během dlouhých hodin práce. Tento rozměr je ideální pro většinu pracovních stolů a kancelářských prostor.
  • Regulovatelná výška sedadla → S výškou sedadla nastavitelnou od 46 do 54 cm, můžete si snadno přizpůsobit výšku křesla podle svého stolu a pohodlí. Tato funkce pomáhá předcházet bolestem zad a krku z dlouhodobého sezení.
  • Odolné pryžové kolečka → Křeslo je vybaveno pryžovými kolečky, které jsou odolné a hladce se pohybují po většině povrchů. Tato funkce zajišťuje snadnou mobilitu, aniž by došlo k poškrábání podlahy.
  • Výrobek v balení → Křeslo je dodáváno v balení, což znamená, že si můžete užít procesu jeho sestavování. Kromě toho, že vám to poskytne pocit uspokojení, také vám to umožní lépe pochopit, jak křeslo funguje a jak ho nejlépe využít.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 64 cm,

  • výška: 110-118 cm,

  • hloubka: 75 cm,

  • Výška sedu: 46-54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

ekokůže

Barva

hnědá

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Typ nožek

pryžová kolečka

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

rošt

ano

kovový

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

16,4 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

78 cm x 34 cm x 59 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-relax---tmave-hneda-p-31176-1377-1377.html