Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli, která by doplnila váš pracovní prostor? Seznamte se s kancelářskou  židlí Q-020 Velvet v tyrkysové barvě.

Tato kancelářská židle je nejen vysoce funkční, ale také esteticky přitažlivá. Tyrkysová barva dodává židli jedinečný a moderní vzhled, který oživí jakýkoliv pracovní prostor. Navíc, díky kvalitnímu materiálu Bluvel 85, je židle velmi pohodlná a odolná proti opotřebení.

Židle Q-020 je navržena s ohledem na praktičnost a pohodlí. S rozměry 45 x 87 x 40 cm a výškou sedu 45-55 cm, je tato židle ideální pro dlouhé hodiny práce. Chromovaná základna na kolečkách umožňuje snadný přesun a flexibilitu. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Tato kancelářská židle je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost a odolnost. Bez ohledu na to, zda hledáte židli pro svou domácí kancelář nebo pro komerční prostor, Židle kancelářská Q-020 je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Chromovaná základna → nejenže díky ní vypadá židle skvěle, ale také zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. To znamená, že vaše kancelářská židle bude vypadat jako nová i po letech používání.
  • Kolečka → umožňují snadné a pohodlné přesouvání. Ať už potřebujete rychle přejet od jednoho stolu k druhému nebo se jen pohodlně posunout, tato židle vám to umožní bez jakéhokoli úsilí.
  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Praktické rozměry → 45 x 87 x 40 cm a výška sedu 45-55 cm jsou ideální pro jakékoliv pracovní prostředí. Židle je dostatečně kompaktní, aby se vešla do menších prostor, ale zároveň nabízí dostatek místa pro pohodlné sezení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 87 cm,

  • hloubka: 40 cm,

  • Výška sedu: 45-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

tyrkysová

Typ

Bluvel 85

Provedení

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

100 kg

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-q-020-velvet---tyrkysova-bluvel-85-p-39468-1377-1377.html