Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj moderní pracovní prostor? Seznamte se s naším produktem - kancelářská židle Oregon v černé eko kůži.

Na první pohled vás zaujme její elegantní design. Černá barva dodává židli luxusní vzhled a je ideální pro každý kancelářský prostor. Eko kůže, z níž je židle vyrobena, je nejen atraktivní, ale také velmi praktická - je snadno udržovatelná a dlouhotrvající.

Kancelářská židle Oregon je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí během dlouhých hodin u stolu. Její rozměry 67 x 98 x 43 cm zajišťují dostatek prostoru pro pohodlné sezení, zatímco výška sedu 44-54 cm je nastavitelná, aby vyhovovala vašim individuálním potřebám. Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Při výběru kancelářské židle byste měli zvážit nejen její vzhled, ale také kvalitu a funkčnost. Kancelářská židle Oregon je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Její moderní a praktický design se snadno hodí do jakéhokoli kancelářského prostoru.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné sezení → díky eko kůži je kancelářská židle velmi pohodlná. Tento materiál je měkký a příjemný na dotek, což přispívá k celkovému pohodlí během dlouhých hodin strávených v kanceláři.
  • Nastavitelná výška sedu → v rozmezí 44-54 cm. To umožňuje přizpůsobení výšky sedu vaší výšce a tím zajišťuje správné držení těla a minimalizuje riziko bolesti zad.
  • Pevná konstrukce → zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. To znamená, že tento kus nábytku vám bude sloužit řadu let.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 67 cm,

  • výška: 98 cm,

  • hloubka: 43 cm,

  • Výška sedu: 44-54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Barva

ořech

Skupina

ekokůže

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-oregon---cerna-eko-kuze-p-39461-1377-1377.html