Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli, která by dokonale doplnila váš pracovní prostor? Seznamte se s kancelářskou židlí Maryland v černé eko kuži.

Tato kancelářská židle je vizuálně působivá a elegantní. Její černá eko kuže dodává pocit luxusu a sofistikovanosti. Bez ohledu na to, zda ji umístíte do kanceláře nebo domácího pracovního prostoru, tato židle bude skvělým doplňkem, který zvýrazní váš vkus a styl.

Co tuto židli odlišuje, je její vysoká funkčnost a pohodlí. Židle má rozměry 57 x 110-119 x 49 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné sezení. Díky nastavitelné výšce sedu od 44 do 53 cm můžete židli přizpůsobit svým individuálním potřebám. Navíc je židle vyrobena z kvalitní eko-kuže, která je nejen odolná, ale také snadno čistitelná.

Židle Maryland je navíc vybavena otočnou základnou z kovu, který zaručuje stabilitu a flexibilitu pohybu. A co je nejlepší na tom všem? Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení. Takže pokud hledáte kancelářskou židli, která kombinuje styl, pohodlí a funkčnost, je kancelářská židle Maryland v černé eko-kuži ta pravá volba pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → rozměry 57 x 110-119 x 49 cm zajišťují komfortní a ergonomické sezení. Tato vlastnost přináší výhodu při dlouhodobém použití, minimalizuje únavu a podporuje správné držení těla.
  • Nastavení výšky sedu → od 44 do 53 cm, tato židle se přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Tato flexibilita zvyšuje pohodlí a zlepšuje produktivitu práce.
  • Vysoká kvalita materiálu → černá eko kůže v kombinaci s kovovou základnou zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Eko kůže je také snadno udržovatelná.
  • Otočná základna → dosáhnete na všechny potřebné věcí na pracovním stole bez nutnosti vstávání. Tato funkce zvyšuje efektivitu a pohodlí při práci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 57 cm,

  • výška: 110-119 cm,

  • hloubka: 49 cm,

  • Výška sedu: 44-53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

ekokůže

Barva

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-maryland---cerna-eko-kuze-p-39460-1377-1377.html