Popis výrobku

Hledáte kancelářskou židli pro svou moderní pracovnu? Poznejte kancelářskou židli Kranklin v černé, popelavé a bílé barvě.

Design této židle je skutečně působivý. S jejím elegantním vzhledem a moderním provedením se stane skvělým doplňkem vaší kanceláře. Ať už preferujete černou, popelavou nebo bílou, vždy se jedná o stylovou volbu, která dodá vašemu pracovnímu prostoru jedinečný vzhled.

Výroba židle Kranklin je založena na vysokých standardech kvality. Má rozměry 60 x 116 x 65 cm, což zajišťuje optimální pohodlí během sezení. Materiál čalounění je síťovina a membránová látka, které jsou obě odolné a snadno se udržují v čistotě. Nožky jsou vyrobeny z umělé hmoty a mají otočnou základnu na kolečkách s nastavením výšky, což zajišťuje snadnou mobilitu a flexibilitu.

Tato židle nabízí řadu funkcí, které zvyšují její praktičnost a pohodlí. Má mechanismus MULTIBLOCK, který umožňuje plynulé a snadné nastavení polohy židle. Loketní opěrky jsou další skvělou funkcí, která přispívá k pohodlí během dlouhých hodin práce.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → Tato židle má moderní a elegantní design, který dodá vaší pracovně jedinečný vzhled.
  • Pohodlné rozměry → Rozměry 60 x 116 x 65 cm zajišťují optimální pohodlí během sezení.
  • Odolné a snadno udržovatelné čalounění → materiál čalounění je síťovina a membránová látka, které jsou obě odolné a snadno se udržují v čistotě.
  • Nastavitelná výška sedu → nastavení výšky sedu v rozmězí 47-55 cm umožňuje přizpůsobit židli vlastním potřebám.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 116-124 cm,

  • hloubka: 65 cm,

  • Výška sedu: 47-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Barva

černá

Skupina

síťka

Skupina

látka membránová

barevné provedení

Barva nožek

bílá

Provedení

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Provedení

Mechanismus MULTIBLOCK

Další informace
Mechanismus, který umožňuje zablokovat opěradlo ve vzpřímené poloze a lze jej zablokovat v nakloněné poloze, která je považována za ideální pro relaxaci.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

13,6 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

73 cm x 30 cm x 63 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-kranklin---cerna---popelava---bila-p-30311-1377-1377.html