Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro své pracovní prostředí? Seznamte se s kancelářskou židlí King v černé barvě.

Tato kancelářská židle je nejen stylová, ale také velmi pohodlná. Její černé provedení dodá vaší kanceláři profesionální vzhled. Ekokůže, z níž je židle vyrobena, je odolná a snadno se udržuje, takže židle bude vypadat skvěle i po dlouhém používání.

Židle je navržena tak, aby podporovala správné držení těla během sezení. S výškou sedu nastavitelnou od 44 do 52 cm, je ideální pro různé výšky stolů a pracovních ploch. Kovová základna na kolečkách zaručuje stabilitu a snadnou manipulaci.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. S rozměry 67 x 116-124 x 76 cm se tato židle vejde do většiny kancelářských prostor. Vyberte si kancelářskou židli King pro pohodlné a produktivní pracovní hodiny.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné sezení → díky výškově nastavitelnému sedáku v rozmezí 44-52 cm se můžete těšit na maximální pohodlí při práci. Vaše záda budou vždy v optimální poloze, což předchází bolesti zad.
  • Kovová konstrukce → zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Je to investice, která se vám vrátí v podobě dlouhodobého užívání.
  • Základna na kolečkách → umožňuje snadnou manipulaci a pohyb po kanceláři. Už žádné zbytečné vstávání, vše potřebné máte na dosah.
  • Eko kůže → čalounění z eko kůže je nejen elegantní a stylové, ale také snadno udržovatelné. Křeslo tak bude vždy vypadat jako nové.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 67 cm,

  • výška: 116-124 cm,

  • hloubka: 76 cm,

  • Výška sedu: 44-52 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Skupina

ekokůže

Provedení

Konstrukce

kov

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

85 cm x 38 cm x 65 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-king---cerna-p-30873-1377-1377.html