Popis výrobku

Hledáte kancelářskou židli pro váš moderní pracovní prostor? Seznamte se s kancelářskou židlí Hamilton - černá.

Tato židle je vizuální skvost. Její černé čalounění v eko kůži přidává eleganci a sofistikovanost do jakéhokoli kancelářského prostoru. Její moderní design je stejně atraktivní jako praktický.

Kancelářská židle Hamilton je vyrobena s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Její rozměry 60 x 102 x 70 cm jsou ideální pro jakýkoli pracovní prostor. Je vybavena mechanismem TILT a základnou na kolečkách, což zajišťuje mobilitu a flexibilitu.

Tato židle je nejen stylová, ale také velmi praktická. Je vybavena loketními opěrkami pro větší pohodlí při práci. Čalounění se snadno udržuje v čistotě a je odolné vůči opotřebení.

Vlastnosti produktu:

  • Černá eko kůže → dodává eleganci a sofistikovanost, což zlepšuje estetiku pracovního prostoru.
  • Mechanismus TILT a základna na kolečkách → umožňují snadné pohyby a flexibilitu, což zvyšuje efektivitu práce.
  • Rozměry 60 x 102 x 70 cm → ideální pro jakýkoli pracovní prostor, umožňuje optimální využití prostoru.
  • Loketní opěrky → poskytují dodatečné pohodlí při práci, což zvyšuje produktivitu práce a snižuje únavu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 102-111 cm,

  • hloubka: 70 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

ekokůže

Barva

černá

Provedení

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Nastavení výšky

ano

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Doplňkové vlastnosti

Nastavitelné loketní opěrky

ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

18 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

72 cm x 33 cm x 60 cm

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-hamilton---cerna-p-30410-1377-1377.html