Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj pracovní prostor? Představujeme vám kancelářskou židli Daisy v růžové barvě.

Daisy je kancelářskou židlí, která vás zaujme svým moderním a elegantním designem. Její růžová barva dodá vaší kanceláři sofistikovaný vzhled. Tato židle je nejen stylová, ale také velmi pohodlná. Díky svému rozměru 60 x 88-98 x 47 cm se na ní budete cítit skvěle i při dlouhodobém sezení.

Židle Daisy je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný a dlouhodobě trvanlivý. Je vybavena kolečky pro mobilitu a její výška sedu je nastavitelná v rozmezí 45-55 cm, což umožňuje přizpůsobení vašim potřebám. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Daisy je skvělá volba pro každého, kdo hledá kancelářskou židli, která je nejen krásná, ale také funkční. Měkké polstrování a nastavitelná výška sedu zaručují maximální pohodlí, zatímco pevná konstrukce a kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost. Nechte se okouzlit kvalitou a stylem židle Daisy.

Vlastnosti produktu:

  • Jednoduchá montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Regulace výšky sedu → tato kancelářská židle má výšku sedu nastavitelnou od 45 do 55 cm. Tato funkce vám umožní přizpůsobit výšku židle vašim potřebám a zajistí vám maximální pohodlí během práce.
  • Pohodlné sezení → židle je vyrobena z kvalitní membránové látky, která je měkká a pohodlná na dotek. Tato látka také pomáhá udržovat optimální teplotu těla během dlouhých hodin sezení.
  • Mobilní design → židle je vybavena kolečky, což usnadňuje její přesun po pracovním prostoru. Tato vlastnost vám umožní snadno se pohybovat mezi různými pracovními místy bez nutnosti vstávání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 88-98 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Výška sedu: 45-55 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

růžová

Skupina

látka membránová

Provedení

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

120 kg

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-daisy---ruzova-p-36318-1377-1377.html