Popis výrobku

Hledáte dokonalou kancelářskou židli pro svůj moderní pracovní prostor? Seznamte se s židlí Arizuna Velvet v elegantní šedé barvě.

Tato kancelářská židle přináší dokonalou kombinaci stylu a pohodlí. Její luxusní šedá velurová látka dodá vaší kanceláři nádech elegance a sofistikovanosti. Navíc je šedá barva univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru.

Kancelářská židle Arizona je navržena s ohledem na vaše pohodlí. S rozměry 55 x 94 x 44 cm a výškou sedu nastavitelnou od 46 do 56 cm, tato židle se přizpůsobí vašim potřebám a zajistí vám maximální komfort během celého dne. Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Kancelářská židle je vyrobena s důrazem na detaily a trvanlivost. Její pevná konstrukce a kvalitní materiály zaručují, že bude sloužit po mnoho let. Ať už potřebujete židli pro svou domácí kancelář nebo pro komerční prostředí, Arizona Velvet je skvělou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → s rozměry 55 x 94 x 44 cm se židle snadno vejde do každé kanceláře nebo pracovního pokoje. Díky regulovatelné výšce sedu (46-56 cm) si můžete nastavit optimální polohu pro práci.
  • Pohodlné sezení → židle je vyrobena z měkkého a příjemného veluru, který zajišťuje maximální pohodlí během dlouhých hodin strávených u stolu. Díky tomu se budete cítit svěže a plní energie po celý den.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Kvalitní materiály → židle je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Díky tomu je židle ideální volbou pro každodenní použití v kanceláři.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 55 cm,

  • výška: 94 cm,

  • hloubka: 44 cm,

  • Výška sedu: 46-56 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Barva

ořech

Skupina

velur

Provedení

Mechanismus TILT

Další informace
Mechanismus umožňuje uzamknutí/odemknutí možnosti pohupování, díky čemuž můžete získat z lehce houpací se židle i židli klasickou.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/kancelarska-zidle-arizona-velvet---seda-181-p-39455-1377-1377.html