Popis výrobku

Židle K309 - světlý popel
 
Židle K309 od výrobce Halmar je ideálním řešením do kuchyně nebo jídelny v moderním stylu. Díky použití vysoce kvalitních materiálů je nábytek odolný a má dlouhou životnost. Čalounění ve světle popelové barvě se skvěle hodí k minimalistickému stolu.
Díky ocelové konstrukci je tento nábytek odolný a bude svým zákazníkům sloužit mnoho let. 

Vlastnosti produktu:

  • typ: židle do jídelny
  • styl: moderní 
  • atraktivní design
  • solidní provedení
  • komfortní sedák v barvě světlý popel
  • ocelové, chromované nohy
  • vysoké opěradlo
  • produkt nový, originálně zabalený

Provedení nábytku:         

  • látka
  • chromovaná ocel

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 43 cm,

  • výška: 97 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

světlý popel

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Typ nožek

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

sedák

látka

Další informace
Vyzkoušejte si jedinečné pohodlí a styl při sezení na sedadle z vysoce kvalitní látky. Naše sedačky poskytují nejen pohodlí, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a charakter. Látka je materiál, který nabízí měkkost a příjemný dotek, díky čemuž je sezení čistým potěšením. Výběrem látkové sedačky volíte trvanlivé řešení, které dodá vašemu interiéru šarm a splní vaše očekávání z hlediska pohodlí a estetiky.

opěradlo

látka

Další informace
Zažijte výjimečné pohodlí a eleganci s opěradlem z látky. Naše zpracování poskytuje jedinečný zážitek z relaxace a stylu. Látka je měkká, jemná a příjemná na dotek, což vám dodá pocit luxusu. opěradlo v látce vám umožní vychutnat si pohodlí v každé fázi vašeho odpočinku. Látka je navíc trvanlivá a odolná proti poškození, což znamená, že se z krásného vzhledu nábytku budete těšit po mnoho let. Výběrem opěradla v látce volíte nejen estetiku, ale také praktičnost. K dispozici je široká škála barev a vzorů, takže můžete nábytek sladit se svým interiérem.

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

23,6 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

115 cm x 34 cm x 48 cm

Hodnocení zákazníků

/k309-zidle-svetly-popel-p-30751-1016-1016.html