Popis výrobku

Hledáte jídelní židli pro vaši moderní jídelnu? Seznamte se s produktem jídelní židle K209 - bílá.

Tento produkt je vizuálně atraktivní a stane se skvělým doplňkem vašeho jídelního prostoru. Bílá barva je univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru, zatímco chromové nohy přidávají moderní dotek. Rozměry 42 x 100 x 42 cm jsou ideální pro pohodlné sezení a zároveň ušetří místo ve vaší jídelně.

Jídelní židle je vyrobena z kvalitní eko kůže, což zaručuje dlouhou životnost a jednoduchou údržbu. Kovové nohy jsou stabilní a odolné, což zaručuje bezpečnost a pohodlí při používání. Výška sedu 47 cm je ideální pro většinu jídelních stolů a zaručuje pohodlné sezení.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Rovné nohy zaručují stabilitu a bezpečnost. Jídelní židle K209 je nejen praktická a funkční, ale také atraktivní, což je důležité pro moderní jídelní prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Jídelní židle s rozměry 42 x 100 x 42 cm je ideální pro všechny typy jídelních stolů. Její kompaktní velikost zajistí, že se vejde do jakéhokoli prostoru.
  • Pohodlná výška sedu → 47 cm je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí během jídla. Tato výška je ideální pro dlouhé hodiny posezení.
  • Kovové nohy → s chromovým provedením nejen že dodávají židli moderní vzhled, ale také zaručují její stabilitu a dlouhou životnost. Díky nim je židle odolná vůči poškrábání a opotřebení.
  • Eko kůže → židle je čalouněna kvalitní eko kůží, která je nejen elegantní, ale také snadno udržovatelná. Ekokůže je odolná vůči skvrnám a lze ji snadno čistit, což šetří váš čas i námahu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 42 cm,

  • výška: 100 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

bílá

Skupina

ekokůže

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

115 cm x 26 cm x 55 cm

Hodnocení zákazníků

/jidelni-zidle-k209---bila-p-30598-1016-1016.html