Popis výrobku

Hledáte dokonalý jídelní stůl pro svůj moderní interiér? Seznamte se s produktem Jídelní stůl Adam 100x60 - dub craft zlatý/ bílý mat.

Tento stůl je vizuálně přitažlivý a přinese do vašeho jídelního prostoru nádech elegance a modernosti. Jeho horní deska v barvě dub craft zlatý a bílé nohy tvoří dokonalý kontrast, který dodá vašemu interiéru osobitý vzhled.

Jídelní stůl Adam je navíc velmi praktický. Jeho rozměry 100 x 75 x 60 cm jsou ideální pro každodenní použití, ať už pro rodinné večeře nebo přátelské setkání. Navíc je tento stůl vyroben z kvalitního laminovaného materiálu a MDF, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Jeho montáž je jednoduchá a rychlá, takže si můžete být jisti, že váš nový stůl bude připraven k použití velmi rychle.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr → jídelní stůl Adam 100x60 je ideální pro menší prostory, nabízí dostatek místa pro pohodlné stravování a zároveň ušetří místo v místnosti. Tento kompaktní design je perfektní pro malé byty nebo kuchyně.
  • Odolný materiál → stolní deska je vyrobena z laminované desky, která je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí. Tento stůl vydrží dlouhodobé použití a zůstane stále jako nový.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Stabilní konstrukce → nohy stolu jsou vyrobeny z MDF, což zaručuje stabilitu a pevnost.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Místo pro

4 osoby

Není rozkládací

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva nožiček

bílá

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

nožky

MDF deska

Rozkládání

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/jidelni-stul-adam-100x60---dub-craft-zlaty---bily-mat-p-35984-1073-1073.html