Popis výrobku

Hledáte dokonalou jednodvěřovou TV skříňku, která by doplnila váš loftový styl? Seznamte se s naším produktem - Skříňkou RTV Moduzo loftovou s 2 zásuvkami 160 cm - Dub sand grange/matera.

Náš Moduzo TV stolek je vizuálně poutavý. Jeho dubový odstín Sand Grange a Matera přední část dodávají nábytku moderní a elegantní vzhled. Tento kus nábytku se stane skvělým doplňkem vašeho obývacího pokoje a bude přitahovat pozornost vašich hostů.

Moduzo TV stolek je vyroben z laminované desky o tloušťce 16 mm, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Kovové panty a kuličkové zásuvkové pojezdy s plným výsuvem zajišťují hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek. S rozměry 161 x 53 x 40 cm je tento nábytek ideální pro umístění televizoru a dalších mediálních zařízení.

Skříňka RTV Moduzo nabízí také dostatek úložného prostoru. S dvěma zásuvkami máte dostatek místa pro uložení všech vašich DVD, dálkových ovladačů a dalších příslušenství. Tento nábytek je dodáván v balení, což vám umožní sestavit ho podle vašich potřeb a představ.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Skříňka RTV Moduzo je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm, což zaručuje jej dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Tento nábytek vám poskytne spolehlivou službu po mnoho let.
  • Velká kapacita → S rozměry 161 x 53 x 40 cm a dvěma zásuvkami nabízí skříňka RTV Moduzo dostatek prostoru pro uložení všech vašich mediálních zařízení a dalších předmětů. Udržujte svůj obývací pokoj uspořádaný a elegantní.
  • Jednoduchá montáž → Tento nábytek je dodáván v balení s jasnými pokyny pro montáž. I když nejste zkušený kutil, můžete si být jisti, že montáž bude hladká a bezproblémová.
  • Kvalitní kování → Skříňka RTV Moduzo je vybavena kovovými panty a kuličkovými pojezdy pro zásuvky, které zajišťují hladké a tiché otevírání a zavírání. Užijte si pohodlí a funkčnost tohoto nábytku každý den.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 161 cm,

  • výška: 53 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva přední části

matera

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

Nožičky

lakovaná překližka 15 mm

Nožičky

kluzáky z plastu

Přední části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Podhlavník

nábytková deska 16 mm

Provedení

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Hrana

ABS

Systém otevírání

tradiční

systém otevírání

WU – otevírání zespodu

Panty

kovové, krycí

Vybavení

Počet výklopných dvířek

1

Počet zásuvek

2

Doplňkové vlastnosti

Nutná montáž do zdi

ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/jednodverova-tv-stolek-moduzo-loftowa-z-2-zasuvkami-160-cm---dub-sand-grange-matera-p-157362-1061-1061.html